Testvértelepülési Találkozó 2022

Sajtóközlemény nyertes pályázatról, melynek akadálymentesített verzióját az alatta lévő linkre navigálva olvashatják.(A sajtóközlemény akadálymentesített változata erre a linkre navigálva található.)

Lepsény Nagyközségi Önkormányzat sikeres pályázatot nyújtott be az „Európa a polgárokért” program „Testvérvárosi találkozók” projektre, amelynek segítségével meglévő testvér-települési és partnerségi kapcsolatait sikerült megújítani és elmélyíteni. Településünknek sikerült egy olyan rendezvénysorozatot megvalósítani, amelynek keretében az összes testvér-településünket egy időben Lepsényben köszönthettük. A találkozó megannyi kulturális és gasztronómiai programja mellett hozzájárult az EU különböző térségeiből érkező polgárok találkozásához, valamint az Uniót érintő aktualitások közös megvitatásához. A közös munka eredményeként a testvér-települési kapcsolatok szintjén sikerrel építhetjük a további kulturális, oktatási és gazdasági kooperációinkat.

A település intézményei és civil szervezeti közösen, összefogva vettek részt a rendezvény építésében és a sikeres megvalósításban. Mindenki a saját profiljának megfelelő tevékenységgel járult hozzá a sokrétű, színvonalas programokhoz.

1. nap (2022.05.30.)

2. nap (2022.05.31.)

3. nap (2022.06.01.)

4. nap (2022.06.02.)

5. nap (2022.06.03)

Köszöntjük Lepsény Nagyközség hivatalos honlapján!

Az oldalon található tartalmak feltöltés alatt állnak.

MFF kedvezményezett

Lepsény Nagyközség Önkormányzata
Székhely: 8132 Lepsény, Fő u. 74.

KAPCSOLAT