Legfrissebbek Lepsényről

Tájékoztató bölcsődei ellátással kapcsolatos igényfelmérésről

Hozzáadva: 2022. február 28. | Kategória: Lakossági információk

A személyes gondoskodást nyújtó gyermekjóléti, gyermekvédelmi intézmények, valamint személyek szakmai feladatairól és működési feltételeiről szóló 15/1998. (IV.30.) NM. rendelet 34.§-ában foglaltak alapján a települési önkormányzat minden év március 1-jéig helyben szokásos módon felhívást tesz közzé arról, hogy a szülő vagy más törvényes képviselő április 15-ig jelezheti a települési önkormányzatnak a bölcsődei ellátás biztosítása iránti igényét.

Az önkormányzat bölcsődei ellátás megszervezésére szóló TOP-1.4.1-19-FE1-2019-00028 számú pályázatának megvalósítása hamarosan befejeződik, előreláthatóan 2022 szeptemberétől Lepsényben az új bölcsőde fogadja a gyermekeket.

Az érintett szülők ill. törvényes képviselők bölcsődei ellátás iránti előzetes szándékukat a www.lepseny.hu honlapról letölthető Nyilatkozat nyomtatványon tehetik meg.

A nyilatkozatot eredeti példányban kitöltve, aláírva a Lepsényi Polgármesteri Hivatalban személyesen, postán vagy a területi védőnőhöz lehet visszajuttatni 2022. április 15-ig.

 

Lepsény Nagyközségi Önkormányzat

>> A nyomtatvány megtekintéséhez kattintsanak ide <<

Köszöntjük Lepsény Nagyközség hivatalos honlapján!

Az oldalon található tartalmak feltöltés alatt állnak.

MFF kedvezményezett

Lepsény Nagyközség Önkormányzata
Székhely: 8132 Lepsény, Fő u. 74.

KAPCSOLAT