Szociális alapszolgáltatások infrastrukturális fejlesztése

Széchenyi 2020 infoblokkA kedvezményezett neve: Lepsény Nagyközségi Önkormányzat

A projekt címe: Szociális alapszolgáltatások infrastrukturális fejlesztése Lepsényben

A szerződött támogatás összege: 13 390 000 Ft

A támogatás mértéke (%-ban): 100%

A projekt tényleges befejezési dátuma: 2018.06.30.

A projekt azonosító száma: TOP-4.2.1-15-FE1-2016-00009

A projekt bemutatása:
Lepsény Nagyközség, Mezőszentgyörgy és Szabadhídvég Községek által összeállított projekt célja, hogy a három település vonatkozásában a Családsegítő és Gyermekjóléti Szolgálat a rászoruló polgároknak minőségi szolgáltatásokat biztosítson.

A tervezett fejlesztés egyik célterülete az irodák, amelyek a személyes ügyfélfogadások és adminisztráció elsődleges helyszínei. A belső terek hatékony átrendezése a helyiségek hasznosabb és komfortosabb elrendezése érdekében a korábbinál praktikusabb elrendezésű és helytakarékos szekrények és asztalok, valamint megfelelő számú szék és egyéb bútor beszerzése történt, továbbá az iroda számítástechnikai eszközei is megújításra kerültek.

A fejlesztés második célterülete a helyszíni ellátás, valamint a települések közti távolságból adódó problémák megoldása. Ezt a hiányosságot a három településre vonatkozóan 2 személygépkocsi beszerzésével oldottuk meg. A beszerzésekkel teljesül a települések közötti közlekedés. A fő tevékenységeken felül a vásárolt gépjárművek valamennyi szociális alapszolgáltatás ellátásában részt vesznek.

A projekt által megcélzott fejlesztések a jelenlegi szolgáltatási struktúra támogatását szolgálják. A pályázat nyújtotta támogatásból beszerzett eszközökkel a Családsegítő és Gyermekjóléti Szolgálat működésének és tevékenységének alapfeltételei a Lepsényi Közös Önkormányzati Hivatal településein, hosszútávon biztosítottá váltak.

Az irodákban beszerzett új bútorok kellemesebbé és kényelmesebbé teszik az ügyintézést, e mellett szakszerűen és minőségében biztosítják az iratok tárolását és megőrzését.

A modern számítástechnikai eszközök jelentősen lerövidítik az adminisztratív folyamatokhoz szükséges időt, tehermentesítve ezzel a munkájukat végző szakembereket.

Köszöntjük Lepsény Nagyközség hivatalos honlapján!

Az oldalon található tartalmak feltöltés alatt állnak.

MFF kedvezményezett

Lepsény Nagyközség Önkormányzata
Székhely: 8132 Lepsény, Fő u. 74.

KAPCSOLAT