Önkormányzati tulajdonban lévő ingatlanok fejlesztése

Magyar Falu Program logójaÖnkormányzati tulajdonban lévő ingatlanok fejlesztése – 2021

A Magyar Falu Program „Önkormányzati tulajdonban lévő ingatlanok fejlesztése – 2021” című projekt keretében elnyert vissza nem térítendő támogatás összege 34 645 121 Ft.

 A projekt keretében Lepsény Nagyközségi Önkormányzat épületének tetőfelújítása, tető szigetelése, kazáncsere és a fedett terasz csúszásmentes felülettel való ellátása zajlott le.

A tetőszerkezet rossz állapotban volt, beázott. Az épület pinceszintjén elhelyezett földgáz üzemű kazán rossz hatásfokkal működött, ezért korszerű kondenzációs kazán került beépítésre, a fűtés érzékelők, vezérlők is átépítésre kerültek. A földszint feletti födém hőszigetelése ásványgyapot lapokkal készült. A teljes tető bontását követően új, kétállószékes tetőszerkezet készült betoncserép fedéssel. A tetőt érintő épületbádogos szerkezetek, csapadékvíz csatorna is megújultak. Az épület előtt húzódó fedett terasz és tornác teljes szerkezetében és fedésében át lett építve, illetve annak aljzata is korszerűsítésre került. Új betonaljzat készült, melynek burkolata fagyálló és csúszásmentes greslap.

Köszöntjük Lepsény Nagyközség hivatalos honlapján!

Az oldalon található tartalmak feltöltés alatt állnak.

MFF kedvezményezett

Lepsény Nagyközség Önkormányzata
Székhely: 8132 Lepsény, Fő u. 74.

KAPCSOLAT