Legfrissebbek Lepsényről

Hirdetmény

Hozzáadva: 2022. június 30. | Kategória: Lakossági információk

Ezúton tájékoztatom a Tisztelt Lakosságot és az Ingatlantulajdonosokat, hogy Lepsény Nagyközségi Önkormányzat a hatályos Településrendezési eszközök módosítását tervezi a külterület 060 hrsz-ú területen. A belterülettől több, mint 750m-re észak-nyugatra, a 7207-es számú közút (Balatonfőkajárra vezető út) mentén, a korábbi lőtér helyén az E.ON Észak-dunántúli Áramhálózati Zrt., a helyi villamos energia hálózat korszerűsítése érdekében transzformátor alállomás építését tervezi. A tervezett transzformátor alállomás kialakításához szükséges terület 2,58 ha, ebből maga az alállomás 1 ha-os területen valósul meg.

A partnerségi véleményezési dokumentáció elkészült, mely a Lepsény Nagyközségi Önkormányzat honlapján tekinthető meg.

A partnerségi egyeztetés Lepsény Nagyközségi Önkormányzat Képviselő-testületének a Partnerségi egyeztetés helyi szabályairól szóló 15/2017. (X.2.) számú rendelete szerint zajlik.

Lakossági fórum megtartására a „veszélyhelyzettel összefüggő átmeneti szabályokról” szóló 2021. évi XCIX. törvény 156. és 157.§ értelmében nem kerül sor, az észrevételezési, javaslattételi lehetőséget a Kormányrendelet 2. § (1) bekezdés b), c) pontjai alapján elektronikus úton biztosítjuk.

Ennek alapján a “Partnerségi vélemény” tárgyú véleményeket a következő elérhetőségekre várjuk:

* e-mailen: onkpmh@lepseny.hu
* postán: 8132 Lepsény, Fő u. 74.

 Az észrevételek, javaslatok beérkezésének határideje: 2022. július 16.

 Lepsény, 2022. június 30.

Köszöntjük Lepsény Nagyközség hivatalos honlapján!

Az oldalon található tartalmak feltöltés alatt állnak.

MFF kedvezményezett

Lepsény Nagyközség Önkormányzata
Székhely: 8132 Lepsény, Fő u. 74.

KAPCSOLAT